top of page
מזון והסעדה
תחום המזון כולל: מסעדות, בתי קפה, ברים, רשתות מזון, מכולות, יבואני ויצואני מזון, שרותי קייטרינג ועוד. המחזור השנתי בענף המזון נע סביב ה - 80 מיליארד ₪, דבר שהופך את ענף זה לאחד הענפים המרכזיים במשק הישראלי.
תחום המזון בכלל ותחום המסעדנות בפרט הינו התחום המסוכן ביותר, שכן כיום כ- 80% מהמסעדות נסגרות בכל שנה. כמו כן קיים פער ניכר בין חברות המזון הגדולות והבינוניות לבין החברות הקטנות והמכולות, פער שבא לידי ביטוי ברווחיות, בסיכון וביכולת המיקוח.
בשל הסיכון הגבוה החבוי בתחום זה, בחירה נכונה של רואה חשבון, בעל מיומנות והידע הייחודי הנדרש בתחום, תעניק לכם את הכלים הפיננסים הנכונים וע"י כך תקטין את ההבדלים והסיכונים השונים.
צור קשר
bottom of page